Όπως έχω ενημερώσει, λόγο τεχνικού προβλήματος οι παγκόσμιες προβλέψεις "ανεβαίνουν" στο astropro.blogspot.com , προσωρινά, και στην ετικέτα http://astropro.blogspot.gr/search/label/2013 www.astropro.gr.

Όπως παλιότερα έτσι και τώρα οι επιτυχίες είναι ανάλογες.

Για να μην επεμβαίνω στις προβλέψεις όπως έχουν δοθεί, υπάρχει ένα "πρόβλημα" στο που θα υπάρχουν οι επιβεβαιώσεις, λύση δόθηκε με το http://astroproverifing.blogspot.com/ όπου εκεί κάθε πρόβλεψη από αυτόν τον κύκλο είναι με αύξοντα αριθμό ανεβαίνει με ξεχωριστή ανάρτηση, φωτογραφία, λίνκ και video όπου υπάρχει για το αληθές της. Όπως σας έχω πει έχετε το δικαίωμα να τις εκτυπώσετε για το αληθές του αστρολόγου.

Αν θέλετε να τις αναδημοσιεύσετε, μπορείτε μόνο με αναφορά στην πηγή και στον αστρολόγο που τις έκανε.

Δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για δικό σας όφελος και για διαφήμιση άλλων αστρολογικών site.

Με την ευκαιρία δοθείσης να θυμίσω και το λίνκ στο FaceBook που είναι το https://www.facebook.com/groups/www.astropro.gr/ , κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!

Μπαρδόπουλος Ιωάννης,

The Most Important World Astrological Successes By John Bardopoulos

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

21 Feb 2013 "abandoned" events

Some events maybe lost from Astrology predictions like today
Μερικές αστρολογικές προβλέψεις και σε επέκταση γεγονότα μπορεί να μην τις έχουμε, όπως τις σημερινές. 





Hyderabad, INDIA: 17n23, 78e29, India 
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/02/2013_484103 μια άποψη για τα αίτια της επίθεσης! Η Ινδία εχει αναφερθεί και στην 5η και στην 6η αστρολογική πρόβλεψη, η 6η ανακοινωση ξεκινάει σε μερικές ώρες. http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-21529634







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου